Sport

2014.10.04. 06:59

Válogatottakkal érkezik a BVSC

Szombat este már bajnoki pontokért mérkőznek a csapatok.

F. B.

A női vízilabda  OB I 1. fordulójának mérkőzése:
ZF-Eger-EKF–BVSC-Zugló
Eger, Bitskey-uszoda, szombat, 18.30. V.: Füzesi Zs., Homonnai D.
A múlt heti saját rendezésű felkészülési tornát követően, immár az OB I-es bajnokság jelent újabb kihívást a nyártól ZF-Eger-EKF néven szereplő, a játékoskeretet illetően is alaposan átalakult női együttes számára. Kelemen Attila és Rüll Csaba edzők tanítványai egy hete a bajnok Szentest legyőzve, harmadikként zártak a hazai erőpróbán, a Dunaújváros valamint UVSE gárdáival szemben alulmaradt a sárga-kék együttes.

A szintén a legjobb négy közé igyekvő BVSC-Zugló azonban még nem mutatta meg magát. Legalábbis Egerben, nem. Ez az állapot azonban már csak pár óráig érvényes, hiszen a hivatalos szezonnyitó épp a vasutasok ellen zajlik majd. Petrovics Mátyás együttese egy szegedi tornán készült és zárt másodikként, ahol a házigazda mellett a Szentes és a szerb női válogatott szerepelt. A válogatott alapemberekkel (Kisteleki Dóra, Takács Orsolya) megerősített zuglóiak dobogóra vágynak, ezért bizonyára kemény négy negyedre lehet számítani az esti meccsen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!