kézilabda

2017.07.26. 12:33

Az NB I egyik legjobb balszélsője mellé került Szepesi

A balszélső úgy véli, akár az ötödik-hatodik hely sem elérhetetlen.

S. K.

Szepesi Istvánt (5) vonzzák a kihívások Fotó. Lénárt Márton

Utolsóként csatlakozott az Eger SBS Eszterházy NB I-es keretéhez Szepesi István. A címeres mezt először tavasszal magára öltött balszélső Mezőkövesdről érkezett a megyeszékhelyre.

– Néhány nappal a felkészülés kezdete előtt igazolt új csapatához. Miért csak most született meg az elhatározás?

– Mozgalmas heteken vagyok túl, több szempontból is mérföldkőhöz érkezett az életem – válaszolta a 27 esztendős játékos. – Tavasszal Dániában bemutatkozhattam a magyar felnőtt válogatottban, nemrég édesapa lettem, s ezek után sok mindent mérlegelnem kellett. Mindent latba vetve született meg a döntés, miszerint Egerben szeretném folytatni a pályafutásom.

Szepesi Istvánt (5) vonzzák a kihívások Fotó. Lénárt Márton

– Nyilván tisztában van vele, hogy a posztján egy bizonyos Radoslav Antl-lal küzdhet a játékpercekért.

– Az NB I egyik legjobb balszélsője mellé kerültem, biztos vagyok benne, hogy nehéz feladatom lesz, ha érvényesülni szeretnék. De vonzanak a kihívások, az életben már megtanultam, hogy semmit sem adnak ingyen. Rutinos, kiváló erőkből álló gárdához kerültem, szeretném kivenni a részem a sikerekből.

– Milyen elvárásokat fogalmazott meg az elkövetkezendő idényre?

– Azért dolgozunk, hogy stabil középcsapat legyen az egri gárda. A játékoskeret sokra hivatott, akár az ötödik-hatodik hely sem elérhetetlen. Bízom benne, hogy olyan teljesítménnyel tudok előrukkolni, amivel továbbra is számolnak velem a válogatottnál.

S. K.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában