Krimi

2024.04.22. 09:35

Megint megszökött egy gyerek, az autók között, egy négysávos úton tekert a játékmotorral (videó)

A szülők egy órán keresztül észre sem vették, hogy nincs otthon a kétéves gyerekük.

Árminnak hatalmas szerencséje volt, hogy nem gázolták el a forgalmas úton

Csaknem egy órán keresztül kóborolt Szombathelyen egy alig 2 éves kisfiú szombat este. Ármin a kismotorjával szökött el otthonról, egy szál pólóban járta a várost. Végül egy sofőr látta meg a magányos kisfiút a négysávos úton a játékmotorral, megállt és hívta a rendőrséget. A rendőrség közleményt adott ki és a közösségi oldalon is keresni kezdte a szülőket, azt kérték, ha valaki felismeri Ármint, azonnal hívja a 112-es segélyhívó telefonszámot. A kisfiúra a rendőrök vigyáztak addig, amíg megtalálták a szülőket.

Óriási szerencséje volt a gyereknek, hogy senki nem gázolta el a forgalmas úton.

A 112Press beszélt a kisfiút megtaláló férfival, az interjúból megdöbbentő részletek derültek ki, például hogy 

rengeteg autós elment a forgalmas úton lévő aluljáróban a kis lábbal hajtós motoron haladó kétéves fiú mellett, miközben teljesen egyértelmű volt, hogy a gyerek veszélyben van az autók között. 

A kisfiúnak több száz métert kellett megtennie, mielőtt a Zanati útra ért volna, a szülők valószínűleg hosszú ideig nem vették észre, hogy a kisgyerek megszökött - írja a vaol.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában