A tetkós lány

2024.03.29. 19:55

Sokáig nem volt önbizalma a Next Top Model Hungary egri versenyzőjének

Az egri származású Baranyi Panna mesélt a diákéveiről és arról, hogyan jelentkezett a Next Top Model Hungary műsorba. Bevallotta azt is, mi volt a legnehezebb az egész próbatételben.

Szabadi Martina Laura

Soha nem indult még versenyen és nem szerepelt még hasonló műsorban a Next Top Model Hungary egri származású versenyzője, Baranyi Panna. Portálunknak elmondta, amatőr szinten modelkedett csak korábban.

Panna az átalakulás után. Sokáig nem volt önbizalma
Panna az átalakulás után. Sokáig nem volt önbizalma
Forrás: TV2.hu

– Marketing területen dolgoztam, hobbyból modellkedtem. Aztán amikor jött a lehetőség, azonnal felmondtam. Éreztem, hogy kell nekem ez az új kihívás, megbánnám, ha nem élnék vele. Korábban egyébként nem mertem volna ilyesmibe belevágni – mesélte Panna. Arra a kérdésre, hogy miért, elmondta a tetoválások és a múlt miatt.

– A tetoválások egy profi modellen hazánkban még nem igazán elfogadottak, habár külföldön már akár kifutón is látni ilyesmit, de emiatt nem hittem, hogy lehetnék modell. Pedig gyerekkorom óta sokan mondták nekem, hogy modell alkat vagyok, ugyanakkor sok volt a negatív impulzus is: az iskolában csúfoltak a vékony testalkatom miatt, azt mondták, hogy fiús vagyok, emiatt sokáig kevés önbizalmam volt. Az egri Dobó gimnáziumba jártam akkor, elhittem, hogy tényleg nem vagyok nőies. Aztán ahogy teltek az évek valahogy jobban figyeltem a pozitív visszajelzésekre. Felköltöztem Budapestre néhány éve, s itt sokan mondták, hogy csinos vagyok. Persze a gyerekkori negatívumokra szerintem örökre emlékezni fogok, de mostanra tudom, hogy fotogén vagyok. Ebben a szellemben talált meg a Next Top Model Hungary. Azt mondtam magamnak, hogy: mikor ha nem most? – idézte föl. Egerről azt mondta, hogy egyébként imádta a várost, most is sokat jár haza az anyjához, aki egyedül nevelte a testvérével.

– Azért a középiskolából sok barátom is maradt, emlékszem, sok szép pillanatunk volt a városban. Akkoriban még rengeteg szórakozóhely volt, sokat buliztunk, nagy volt az élet. Mégis valamiért úgy éreztem, hogy meg kell állnom a helyem egy nagyobb városban is, hiszen mégiscsak több a lehetőség Budapesten, de soha nem felejtem ez, hogy hol kezdtem – magyarázta Panna. 

A Next Top Model Hungary elején 17 lány költözött össze egy villába, adásról-adásra számos feladatot kell megoldaniuk. Baranyi Panna elmondta, akadtak azért nehézségek.

– Rengeteg volt a változás, de nagyon hálás vagyok a lehetőségért, mert a szakmai fejlődés is érkezett vele. Kezdésnek rögtön elfelejtettük a szőke hajszínemet, ami nem esett nehezemre hiszen nyerni akartam és egyébként is maximálisan tiszteletben tartottam a szakmai zsűri véleményét, akik  nyilván a szakértelmükre támaszkodtak. Láttam is, hogy igazuk van, már nem is értem, hogy miért voltam szőke, hiszen az arcom teljesen más a barna hajszínnel. Szóval ezek a dolgok nekem nem estek nehezemre, viszont a sok lánnyal együtt élni már kevésbé volt könnyű. Egyrészt szeretek egyedül lenni, ami nyilván egy 5 ágyas szobában nem volt megoldható. Eleve nem felhőtlen szituáció, ha mondjuk egy tucat lány van egy fürdőszobára, de mindannyian egészen más karakterek vagyunk. Én kicsit tényleg fiús vagyok, kevesebb a lány barátom is, nekem ezért volt különösen szokatlan a rengeteg nő társasága. Persze volt akivel gyorsan megtaláltam a  közös hangot, szerintem néhányukkal örök barátság született, de lett ellenségem is – ez majd a műsorból kiderül. Persze bizonyítani akartam, így igyekeztem összpontosítani. A legnehezebb egyébként az volt, hogy el voltam zárva a szeretteimtől, nem beszélhettem a családommal és a barátaimmal – mesélte az együttélésről.

Összességében azt mondja, lelkileg megterhelő volt az egész verseny, hiszen sokat utaztak, a feladatokkal nem kímélték őket és folyamatosan ott lebegett felettük a kudarc, a kiesés veszélye.

– Továbbra is keresem az utam, de érzem, hogy jó úton haladok és ebben rengeteget segített a Next Top Model Hungary – fogalmazott Panna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában