Next Top Model Hungary

2024.03.21. 08:51

Egri lánynak is szurkolhatunk a TV2 topmodell realityjében

Az egri származású Baranyi Panna továbbjutott a Next Top Model Hungary castingján. Beköltözött a villába 15 lánnyal.

Heol.hu

Baranyi Panna tovább jutott a Next Topmodell Hungary castingján

Forrás: TV2.hu

– Gyermekkoromban mindig csak álmodoztam arról, hogy egy ilyen nagyszabású show-ban részt vehessek, különösen modellként. Egerben, kisvárosban születtem, de pár évvel ezelőtt költöztem fel Budapestre, hogy megtaláljam önmagam és elindítsam karrieremet – írta Facebook oldalán Baranyi Panna. Továbbjutott a TV2 műsorában: a Next Top Model Hungary castingján, ahol a Tomán Szabina, Axente Vanessa, Tombor Zoltán és Merő Péter alkotta szakmai zsűri Magyarország új topmodelljét keresi. A zsűri szerint Panna nem klasszikus szépség, különleges arca van.

–Hatalmas köszönet a zsűrinek amiért kaptam egy esélyt a tetkóim ellenére is és amiért őszintén értékelték arcomat és a karakteremet! Remélem, tetszeni fog nektek, ahogy megpróbálom megmutatni, ki is vagyok igazán! Szurkoljatok nekem, és kövessétek figyelemmel ezt az izgalmas utazást! – fűzte hozzá a posztban Panna.

A TV2 műsorában szereplő lányokat egy sajtótájékoztatón is bemutatták. Panna ezzel kapcsolatban azt írta, ő lesz az, aki mindig őszintén mondja el a véleményét, még akkor is, ha néha kicsit túl durva, vagy túl nyers.

– Ez az én természetes stílusom, és tényleg remélem, hogy nem negatívumként fogtok erre tekinteni – hangsúlyozta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában