Jelentkezz most!

2024.04.13. 16:47

Titkos fegyver a Tündérszépeknek: a turmix

Elstartolt az idei év egyik legizgalmasabb eseménye: a Mediaworks 2024-es Tündérszépek szépségversenye! A jelentkezési időszak még tart, és a fotózási folyamatok is teljes gőzzel zajlanak. Hogy segítsük a felkészülést, adunk néhány ötletet, amivel a jelöltek is formában tarthatják magukat.

Heol.hu

Legújabb összeállításunkban a vaol.hu segítségével egy újabb praktikát ajánlunk a szépségversenyre jelentkezők figyelmébe: mégpedig a turmixot, amely ha okosan fogyasztjuk, a szépség és az egészség titkos fegyvere lehet.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Heves vármegye szépségei Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indult. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

Az egészséges turmixok fogyasztása tökéletes módja annak, hogy belecsempésszünk a mindennapi étrendünkbe egy sor fontos tápanyagot. A friss gyümölcsök és zöldségek gazdagok vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban, amelyek kulcsfontosságúak az immunrendszerünk erősítéséhez és a szervezetünk általános egészségének támogatásához. A turmixok hozzájárulnak ahhoz, hogy hidratáljuk testünket, könnyen felszívódnak, és segítenek fenntartani az optimális hidratáltságot a tavaszi hőmérséklet-változások közepette. Ezek az italok könnyen emészthetőek és gyorsan energiával látják el szervezetünket, így ideálisak reggelire, tízóraira vagy akár egy könnyű uzsonnára is. Emellett a friss gyümölcsök és zöldségek fogyasztása az alakformálás és a testsúlykontroll támogatásában is segíthet.

A turmixok teltségérzetet biztosítanak, miközben alacsony kalóriatartalmúak, így segíthetnek csökkenteni az édesség vagy rágcsálnivaló utáni vágyat, és megelőzni az egészségtelen étkezési szokások kialakulását. Érdemes tehát kipróbálni. Íme egy ötlet, a zöld tavaszi frissítő turmix receptje! Hozzávalók: 2,5 deci tej, 1 db banán, 1 db avokádó, 1 fürt szőlő, 1 marék bébispenót, méz ízlés szerint. Elkészítés: minden hozzávaló menjen a turmixgépbe, addig kell turmixolni, amíg sima állagú lesz. Illik hozzá néhány jégkocka, hogy hűsítőbb legyen. Aztán öntsük szét poharakba, és fogyasszuk azonnal.

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában