Elővezették a vádlottat

2024.03.28. 16:21

Nem csak meglopta, de nyaka elvágásával is megfenyegette a sértettet a vádlott

Annak köszönhetően tudott előkészítő ülést tartani a Gyöngyösi Járásbíróság a kényszerítés hatósági eljárásban bűntette miatt B. O. Á. ellen folyó ügyban, hogy a vádlottat elővezették – közölte portálunk kérdésére az Egri Törvényszék sajtószóvivője. Nem csak meglopta, meg is fenyegette a sértettet.

Sike Sándor

Hoszné dr. Nagy Tímea bíró elmondta azt is, hogy a terhelt teljes egészében tagadta a vádiratban foglalt cselekmény elkövetését, miszerint nem csak meglopta, meg is fenyegette a vádlottat. Az ülésen bizonyítási indítványok is elhangzottak, a tárgyalást pedig június 6-ára tűzte ki az elsőfokon eljáró bíróság.

Nem csak meglopta, meg is fenyegette szomszédját a férfi
Nem csak meglopta, meg is fenyegette szomszédját a férfi (Illusztráció)
Forrás: GettyImages

Mint azt korábban megírtuk, B. O. Á. ellen egy korábbi ügye miatt büntetőeljárás folyik, a sértett sérelmére elkövetett lopás miatt. A terhelt 2022 elején találkozott a meglopott emberrel, aki számonkérte, hogy mit képzel magáról, hogy a délelőtti órákban be akart menni a portájukra. 

A vádlott válasza persze nem szégyenérzetéről tanúskodott, sőt: szidalmazta a sértettet és megfenyegette, hogy elvágja a torkát, ha a rendőrségi kihallgatáson több vasat említ meg ellopottként, mint amit megtaláltak és előkerült.

A meglopott, s immár meg is fenyegetett ember persze a tanúkihallgatása során – a fenyegetés ellenére – a teljes bűncselekményről és magáról a fenyegetésről is beszámolt a nyomozó hatóságnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában