Első bálozó

2023.11.03. 09:04

Az Egri Dobó István Gimnázium első alapítványi bálja

A nagy történelmi múlttal rendelkező egri gimnázium életében ez lesz az első alapítványi bál.

Hornyák Réka

Tehetséges Dobósokért Alapítványi bált szervez az Egri Dobó István Gimnázium – tették közzé a hírt az iskola Facebook oldalán

Az iskolának ez lesz az első alapítványi bálja, amely az Egri Dobó István Gimnáziumban folyó tehetséggondozás támogatását tűzte ki célul. Az est november 25-én, szombaton este fél héttől kezdődik a Hotel Eger & Parkban. Színvonalas műsorral, finom svédasztalos vacsorával, élőzenével, értékes tombolanyereményekkel várják az érdeklődőket. 

Az estélyen, - 10 fős asztalok lesznek, a regisztrációnál megjelölhető, hogy mely társasághoz szeretne kerülni az ember - a helyfoglalás után köszöntőbeszédet mond Berkes Krisztián, az Egri Dobó István Gimnázium igazgatója. Ezt követően, műsort adnak az iskola diákjai Farkas Emese, Bolyki Imre, Csibi Orsolya és a Legényes zenekar. Este nyolc órától svédasztalos vacsorára kerül a sor, élőzenés kísérettel. Az est hátralevő részében pedig a tombolahúzás és a kellemes beszélgetés mellett egész estés zene és tánc lesz a program. 

Az este folyamán a nosztalgikus pillanatokban sem lesz hiány, hiszen minden nyugdíjazott tanárt, elballagott és jelenlegi dobós diákot, szülőket és hozzátartozókat egyaránt szeretettel várnak. Ez az alkalom a gimnázium összes hozzátartozójának szól. 

A részvételhez előzetes regisztrációra van szükség, melyhez információt az iskola Facebook oldalán lehet találni

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában