Tovább

2024.04.25. 12:14

A nyolcvanasi kisposta hétfőnként tovább tart nyitva Gyöngyösön

Az ügyfelek május elsejétől munkaidő után is el tudják intézni az ügyeiket. A nyolcvanasi kisposta január óta tart újra nyitva.

Szabó István

Hétfőnként tovább tart nyitva a nyolcvanasi kisposta

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czimer Tamas

Május elsejétől hétfőnként hosszabb nyitvatartással üzemel Gyöngyösön a nyolcvanasi kisposta, adta hírül a városháza. Közlésük szerint annak érdekében, hogy az ügyfelek munkaidő után is el tudják intézni ügyeiket, a hét első napján 8 és 18 óra között tart majd nyitva a postahivatal, míg pénteken korábban, 14 órakor zár. A többi munkanapon marad a 16 óráig tartó nyitvatartás.

Portálunkon már beszámoltunk arról, hogy ez év január 26-tól ismét működik a postahivatal Gyöngyösön, a nyolcvanasi városrészben, amelyet a gyöngyösiek évtizedek óta kispostának neveznek. A hivatalt a Magyar Posta 2022 novemberében zárta be. A szolgáltatás a gyöngyösi önkormányzat finanszírozásában, a Városgondozási Zrt. üzemeltetésében, a Magyar Posta Zrt. postapartneri programjában kezdődött újra. Az önkormányzat kezdettől fogva hosszabb nyitvatartást szeretett volna elérni a Magyar Postánál. A városháza közleménye szerint a postahivatal az újranyitás óta nagy forgalom mellett üzemel. Az önkormányzat azóta figyelemmel kíséri az ügyfelek véleményét, javaslatait, s ezeket figyelembe véve kezdeményezte a postahivatal nyitvatartási rendjének módosítását a Magyar Postánál.

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában