Kampány

2024.04.20. 12:25

Már gyűjtik az ajánlásokat a pártok Egerben is

Átvették az ajánlóíveket, és elkezdték az aláírások gyűjtését a június 9-ei választásokra a pártok Hevesben, így történt Egerben is szombaton.

Heol.hu

Vágner Ákos a Fidesz egri polgármesterjelöltje közösségi oldalán osztotta meg, kezdődik a kampány és az ajánlások gyűjtése. A jelölt szombaton kora délután már azt is közzétette, hogy néhány óra alatt összegyűlt számára több mint 500 támogató aláírás, de a gyűjtést folytatják. 

 

Mint megírtuk, Lázár János építési és közlekedési miniszter vett részt a Fidesz-KDNP egri kampánynyitó rendezvényén a napokban. 

- Június 9-én ahogyan országosan, úgy Egerben is háború vagy béke, marakodás vagy gyarapodás között kell választaniuk a szavazóknak - mondta az építési és közlekedési miniszter csütörtökön a Fidesz-KDNP egri kampánynyitó rendezvényén tartott pódiumbeszélgetésen, tájékoztatott akkor az MTI.
Lázár János szerint a párt legfontosabb feladata helyben és országosan is megküzdeni újra a bizalomért, mert a kegyelmi ügy óta "a Fidesz kicsit más történelmet ír és más időben és léptékben halad, mint ahogyan eredetileg tervezte". Ebben a helyzetben a belső félreértéseket és konfliktusokat félretéve összefogásra, alázatra és kőkemény munkára van szükség - szögezte le.

Amennyiben a Fidesz-KDNP pártszövetség megnyeri a választásokat, garantálják az ország polgárainak, hogy békében fognak élni és pénzhez jutnak a kormányzati munkát támogató, a kabinettel együttműködő helyi közösségek - tette hozzá a miniszter Egerben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában