Átadták

2024.05.02. 15:08

Futóbicikliket kaptak az Egri Kertvárosi Óvodába járó gyerekek

Huszonöt futóbiciklit ajándékozott az egri önkormányzati képviselő a lajosvárosi óvodásoknak.

Heol.hu

Sós Tamás önkormányzati képviselő futóbicikliket adományozott az Egri Kertvárosi Óvodának, az eszközöket Bocsiné Percze Andrea (középen) vette át

Forrás: Fotó: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

- Szeretném, ha az egri bringapark valódi közösségi hely lenne, ahová összegyűlnek a gyerekek játszani, biciklizni, barátkozni. Ezért is ajándékoztam 25, kicsiknek szánt futóbiciklit az Egri Kertvárosi Óvodának és két tagóvodájának, a Gyermekkertnek és a Ney Ferenc nevét viselő intézménynek, hogy a kicsik napközben is használhassák a pályát  - mondta ifjabb Sós Tamás, az 1. számú lajosvárosi körzet önkormányzati képviselője a csütörtöki sajtótájékoztatón. Ekkor adta át az adományt, és egyben köszönetet mondott az óvodapedagógusoknak, hiszen az ő munkájuknak is köszönhető, hogy a három lajosvárosi óvoda népszerű: tavaly túljelentkezés volt ezekben, és idén is nagy az érdeklődés. 

A futóbicikliket Bocsiné Percze Andrea, az Egri Kertvárosi Óvoda igazgatója vette át a gyerekek nevében. A köszönet mellett azt is elmondta: a futóbiciklik segítik a gyerekek mozgásfejlődését, ami alapvető fontosságú. Jövő csütörtökön pedig oviolimpiát tartanak, és a gyermekeknek már akkor alkalmuk lesz kipróbálni az egyensúlyérzéket is fejlesztő eszközöket.     

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában