Kispályás foci

2024.04.23. 13:59

Kömlői dupla-dupla a Fete-kupa országos selejtezőjén

Nagy lépést tett a címvédés felé a kömlői Sütő András Általános Iskola Gárdonyi Géza Tagiskolájának U15-ös csapata a Fete-kupa Országos Labdarúgó Bajnokságon.

Bódi Csaba

Kömlői jelszó: irány Felcsút!

Forrás: Beküldött fotó

A testnevelőként Kollányi György által felkészített kömlői U12-es és U15-ös korosztály tagjai egyaránt a legjobbnak bizonyultak a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Felzárkózó Települések Programjának falvaiban élő gyermekei számára kiírt sorozat szolnoki selejtezőjében. 

A Tiszaligeti Sporttelep műfüves pályáin Heves, Nógrád, Borsod-Abaúj-Zemplén és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből érkezett 17 gárda tagjai futballoztak egymással.

A tavalyi döntőt megnyert U15-ös „Spártai sportolók” az elsőségen túl különdíjjal is gazdakodtak, Megyesi Szebasztián ugyanis kiérdemelte a legjobb mezőnyjátékost megillető különdíjat. A fiatalabb (U12) kömlőiek is kitettek magukért, ők is korosztályuk győzteseként és Kállai Nikolasz személyében különdíjas (legjobb mezőnyjátékos) futballistával a soraiban jutottak a Pancho Arénában rendezendő nagydöntőbe. 

Kállai Nikolasz és Megyesi Szebasztián
Forrás:  Beküldött fotó

A felcsúti stadionban ősszel rendezik a finálét, ahol a négy regionális selejtező két kategóriájának legjobb három csapata lép majd pályára.

– A nap folyamán mindenkinek sikerült megmutatnia, milyen sok érték rejtőzik benne. Tavaly nyertünk, idén is küzdünk végig! – mondta Kollányi György.

Ünneplős koreográfia kömlői módra
Forrás:  Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában