Ingatlanbazár

2024.04.20. 06:55

A hét ingatlana: eladó egy 12 szobás villa Parádon, már csak be kell fejezni

A 12 szobás ingatlan egy 805 m2-es telken fekszik, aminek a végében egy patak csordogál. A csendes, nyugodt környezetre vágyóknak ajánlják ezt a rendkívül sok lehetőséget rejtő villát, ami már csak arra vár, hogy új tulajdonosa a saját ízlésének megfelelően alakítsa ki.

Heol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Eladó Heves megyében, a Mátra egyik üdülő gyöngyszemében, Parád fő utcájában, egy befejezésre váró, 12 szobás, 313,6 nm-es villa, 805 nm telken, aminek a végében patak folydogál. A csendes nyugodt környezetre vágyóknak ajánlom figyelmébe ezt a sok lehetőséget rejtő ingatlant, ami várja, hogy új tulajdonosa a saját ízlésének megfelelően alakítsa ki. A villa három szinten lett kialakítva, amelyhez télikert, egy tágas nappali, antik cserépkályha, két lakosztály és öt hálószoba tartozik. Az első szinten egy külön bejáratú lakrész található 110 nm, saját konyhával nappalival, fürdőszobával háztartási helyiséggel. A második emeleten található lakosztály külön fürdőszobával rendelkezik, ablakai csodálatos kilátást nyújtanak a Mátrára, amely körül öleli a falut. Ezen a szinten található egy tágas nappali-étkező, egy dolgozószoba és egy két állásos nagy garázs is, valamint egy előszoba. A tetőtérben lett kialakítva 5 szoba 2 fürdő, 2 WC és egy mosókonyha, bruttó 211 nm-en. A villa rendelkezik egy kb. 15 nm-es boltíves mennyezetű hangulatos borospincével, ahol szintén minden közmű megtalálható. A házon külső szigetelés van és nyílászárói is cserélve lettek, műanyagra, teljes közműhálózat kialakításra került. A belső tér nincsen véglegesen kialakítva, ezáltal a saját igények szerint lehet a kivitelezést befejezni. A ház elhelyezkedésénél fogva tökéletes arra, hogy a telek alját átszelő patak szépségét élvezzük. A Mátra hegység a legmagasabb hegy Észak-Magyarországon, gazdag vegetációval. A környéken gyógyfürdők találhatók, szabadidősportokra alkalmas terület. Lovaglás, kocsikázás, horgászat, vadászat kirándulás és sok látványosság. Tulajdonságok: 2 lakosztály csodálatos kilátással a Mátrára, 5 hálószoba, 60 nm nappali szoba kandallóval, 336 nm lakóterület három emeleten. A 805 nm teleken lévő épület bruttó alapterülete: 199 nm épület belső kivitelezése saját igény szerint 2 férőhelyes garázs, automata ajtóval, télikert és két terasz. 3 perc sétára a buszmegálló. Közel a Parádi Kocsimúzeumhoz, 1 órára a Budapesti Nemzetközi Repülőtértől.[...]

További lakásokat és otthonokat az ingatlanbazar.hu oldalán talál! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!