Friss hírek

2005.04.09. 11:38

Visszafogott trónörökösi esküvő

Károly walesi herceg és Camilla Parker Bowles esküvőjét nem közvetítik a tévétársaságok. Összesen harmincan vesznek részt a ceremónián.

BAMA

Károly walesi herceg és menyasszonya, Camilla Parker Bowles - aki az esküvő után Cornwall hercegnőjeként vonul át a Windsor tanácsi házasságkötő terméből a királyi kastélyba - közép-európai idő szerint délután fél kettőkor esküszik örök hűséget egymásnak, szerény körülmények közepette. A városháza emeleti házasságkötőjében Károllyal és Camillával együtt 30-an lesznek jelen; a polgári szertartást a területi anyakönyvi hivatal vezetője tartja. A 20 percesre tervezett ceremónia után - amelyet nem közvetítenek a tévétársaságok - a pár a királyi család legnagyobb vidéki rezidenciájául szolgáló hatalmas kastélyba hajtat, ahol Rowan Williams, Canterbury érseke, az anglikán világegyház vallási főméltósága áldja meg a frigyet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!