Gazdaság

2009.10.09. 21:43

Legkedvesebb emlékeink aranyba öntve

A gyönyörű ezüst- és aranyékszerekkel méltóképpen kifejezhetjük, hogy mit jelent számunkra egy-egy különleges alkalom.

HEOL

A középiskolai és az azt követő időszak bővelkedik ilyen jeles alkalmakban: legyen szó a gólyabálról, a szalagavatóról, a ballagásról, a diplomaosztóról vagy éppen valamilyen tanulmányi díj elnyeréséről.

Az egri Rolling Time óra-ékszer üzletben széles kínálatból választhatják ki az esemény hangulatához legjobban illő, a megajándékozottnak leginkább tetsző darabot az ügyfelek. Többek között ajánlanak számukra nemesfém alapanyagból készült, az egyedi igényekhez is igazodó gravírozott logóval ellátott ezüst és arany emlékgyűrűket, kitűzőket, láncokat, medálokat és karkötőket, azaz értéket közvetítő ajándékokat.

Rolling Time óra-ékszer

3300 Eger, Széchenyi utca 38.

E-mail: [email protected]

Telefon: 30/6302-819


A Rolling Time üzletében mindig felfedezhetünk valami újdonságot is.
– Üzletünk folyamatosan fejlődik, újra és újra átalakul. Kutatjuk az új lehetőségeket, figyelemmel kísérjük az igények változását, kínálatunkkal magunk is alakítjuk az aktuális trendeket. Munkánk alapértékei az őszinteség és a bizalom. Gyorsak vagyunk, rugalmasak, és személyre szabott odaadással teljesítjük ügyfeleink és partnereink igényeit – fogalmazott Nagy József ügyvezető igazgató.

3300 Eger, Széchenyi utca 38.

Telefon: 30/6302-819

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!