Bulvár-celeb

2021.07.03. 08:50

Csepregi Éva vallomása: lelkileg megviselt, hogy a fiam megnősült

Csepregi Éva fia alig egy hónapja mondta ki a boldogító igent, édesanyja pedig rettenetesen örül a boldogságának. A Neoton Família aranytorkú énekesnője azonban bevallotta, lelkileg még fel kell dolgoznia, hogy nős fia van már.

Csepregi Éváék családjában óriási a boldogság, hiszen fia, Dávid alig egy hónapja megnősült és új életet kezdett feleségével, Dórival. A fiatalok régóta készültek már az esküvőre, és bár a koronavírus-járvány többször közbeszólt, végül májusban összekötötték az életüket, igaz a nagyobb lagzi még várat magára.

El kell fogadni

Csepregi Éva a Borsnak elárulta, nagyon örül a fiatalok boldogságának, de még fel kell dolgoznia, hogy Dávid megnősült.

– Egy anyának mérhetetlen öröm az, ha látja, hogy a gyermeke mennyire boldog. Dávidék nagyon jó döntést hoztak azzal, hogy oltár elé álltak májusban, és egyébként a pandémiás időszak is csak őket igazolta, hiszen bebizonyosodott, hogy milyen jól működnek együtt.

Nagyon boldog vagyok, hogy összeházasodtak, de bevallom lelkileg egy kicsit megviselt, hogy nős fiam van már

– kezdte mosolyogva Éva.

Jó anyós

Mindent figyelembe véve Éva nagyon jó anyósnak tartja magát, a fia és felesége, Dóri bármikor fordulhatnak hozzá egy jótanácsért.

– Erről a fiatalokat kellene megkérdezni, de összességében jó anyósnak tartom magam.

Ott vagyok nekik, bármikor számíthatnak rám, akkor is, ha csak egy jótanácsra van szükségük. Nagyon jól esik, hogy megbíznak bennem, és tényleg bármiről tudunk beszélgetni”

– tette hozzá a Neoton Família énekesnője.

Új életet kezdtek

Hosszú hónapokig a fia szomszédságában élt, azonban Dávidék nemrég elköltöztek.

– Gyakorlatilag azért vettem meg annak idején a lakást, mert Dávid felettem lakott. Igazi kicsike a lakás, de kertkapcsolatos, teraszos, így minden igényemet kielégíti, nagyon szeretem. Azóta viszont Dávidék elköltöztek, de szerencsére így is sűrűn meglátogatnak. Amikor itt laktak, természetesen akkor is betartottam a játékszabályokat, akkor jöttek le, amikor akartak, tiszteletben tartottam a privát szférájukat – árulta el Éva, aki már többször is hangoztatta, nagyon vágyna egy unokára már. Reméli, hamarosan ez a vágya is teljesül majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!