Bulvár-celeb

2023.08.16. 05:00

Molnár Anikó már nincs egyedül – vagy mégis?

Azt rebesgetik, hogy új párja van.

MW

Forrás: Instagram

Molnár Anikó már több mint három éve él az édesanyjával és a háziállataival egy fedél alatt, de párkapcsolata nincs, pedig mindennél jobban vágyik valakire, aki igazi társa lehetne a hétköznapokban.

 

Anikót eddig ötször jegyezték el, volt híres párja is Bochkor Gábor személyében. Számára mindegy, hogy a társa mivel foglalkozik, nem tartozik azok közé a nők közé, akik szóba sem állnának egy kétkezi munkásemberrel. Csak szeretne szeretni és szeretve lenni. De úgy tűnik, hogy ez olyan nagy kívánság, amit nagyon nehezen kap meg, ha megkap egyáltalán. 

Molnár Anikó egyenes ember, megadja és el is várja az őszinteséget, és talán pont emiatt talál nehezen magának partnert. Ő azonban nem adja fel, szeretné, ha öregkorára lenne mellette valaki, aki fogja a kezét. Az ismerkedés híres emberként persze nehezített pálya, de ami még rosszabb: vannak rajongók, akik azt képzelik, hogy párkapcsolatban vannak az általuk kiszemelt közszereplővel.

Nemegyszer fordult már elő, hogy idegen férfiak zaklatták Anikót, perverz üzeneteket küldözgettek neki, és volt olyan is, aki azt hirdette a városban, hogy ő Anikó párja, pedig igazából sohasem találkoztak.

A legfrissebb pletykák szerint Anikó életébe belépett egy férfi, aki akár lehet a nagy szerelem is. Az örömhír kapcsán – mint a Ripost írja cikkében – megkeresték a hírességet, a válasza azonban sokkoló volt:

Nem tudom, ki az a férfi, de attól félek, hogy megint egy olyan fickó, aki azt hirdeti, hogy együtt vagyunk... Ez eléggé nyugtalanító.

– mondta Anikó és hozzátette: „Én ugyanis nem tudok róla, hogy belépett volna az életembe bárki, bár – mint arról sokszor beszéltem – nagyon szeretném, ha jönne. De addig is, amíg megérkezik, óvatosnak kell lennem, mert lépten-nyomon beleakadok az olyan fazonokba, akik azt vizionálják és hirdetik a városban, hogy együtt vagyunk. A rövid válaszom, hogy még mindig szingli vagyok.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában