Bulvár-celeb

2023.09.16. 11:30

Ismert színész miatt szédült meg a párjához 49 éve hűséges Nyertes Zsuzsa

Egészen prózai ok miatt szakított szerelmével.

MW

Fotó: Markovics Gábor

A népszerű komika csupán 16 éves volt, amikor - majdnem fél évszázada - megismerkedett azzal a férfival, akivel, ha kisebb szünetekkel is, de boldog vadházasságban él - írja cikkében a Ripost.

Zsuzsa csak egyszer nézett más férfira az elmúlt évtizedekben. A színésznő a Palikék világa by Manna vendége volt, ahol Dombóvári Vanda kérdése meglepő önvallomásra indította. A komika először nem is tudta pontosan megfogalmazni, mit is jelent számára a hűség fogalma. Végül kis rásegítéssel ráébredt, hogy ő maga a hűség szobra, hiszen négy évtizedes pályafutása során nem ugrált színháztól színházig, és a férfiakat sem "fogyasztotta".

 

Színésznő maradtam, húsz évig volt az igazgatóm a Bodrogi, és 49 éve vagyok ugyanazon férfi oldalán. Igen, én egy nagyon hűséges típus vagyok, erre most ráébredtem. Akkor is hűséges voltam életem szerelméhez, amikor éppen szakítottunk. De bevallom, sportesemények miatt voltak problémáink

 – kezdte a Három igazság felvételén a színésznő, aki a műsorvezetők csodálkozó tekintetét látva, elmesélte a történetet.

Nyertes Zsuzsa és párja, Gulyás Attila
Fotó: Markovics Gábor

"Gyulán voltam lent hosszabb ideig és egyszer csak hazajöttem. Pont akkor volt a futball-világbajnokság. Nekem egy-két napom volt, de ő éjjel-nappal csak a focit nézte. Akkor a hormonok még működtek…” – utalt nem is olyan burkoltan az akkor benne tomboló vágyakra Nyertes Zsuzsa, aki akkor meg is sértődött, és visszament Gyulára. 

Ott meg körülrajongtak a kollégák, meg minden… Ott egy kicsikét… Amikor mélyponton van az ember és alacsonyan van a láng, akkor könnyebben lehet felgyújtani az embert. Nem így van? Ez volt az első eset, hogy mi különváltunk, de nem mondom meg a színész nevét

 – mondta nevetve a színésznő. Persze hamar visszatalált a kedveséhez, aki négy évvel ezelőtt, a hatvanadik születésnapján eljegyezte Zsuzsát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában