Bulvár-celeb

2023.09.08. 21:13

Kész csoda: megtalálták Gizmót, a balesetben eltűnt kiskutyát

Augusztus elején tűnt el a kis yorki: egy közlekedési baleset után szaladt világgá.

Forrás: Facebook

Kazi Andrea nyaralni jött haza Hollandiából, Szegedre a rokonokhoz, amikor augusztus első napjaiban egy őz az autója elé ugrott és elvesztette az irányítását a jármű felett. A kocsi ekkor megcsúszott és átesett az árkon, majd többször is megpördült. A karambol után a kiskutya annyira megijedt, hogy amint tudott azonnal kiugrott az autóból és elszaladt Szeged irányába. Gizmot azóta mindenütt keresték, magas pénzjutalmat ajánlottak érte, de nem találták.

Pedig több képet is megosztottak a környékbeliek, de mint kiderült: egyik sem Gizmo volt. Pár nappal ezelőtt aztán kiderült, hogy egy család az erdőben kirándult, amikor egy kiskutyára lett figyelmes. Az egyik kutyás csoprtban osztották meg a történetet. 

"Kislányommal és egy barátommal elmentünk erdőt járni mikor is megláttunk egy yorkit mondtam a többieknek ez tuti az a kutya amelyiket hetek óta keresnek! Megpróbáltuk megfogni de elmenekült ekkor autóval üldöztük majd 1 km mire elfáradt és már csak sétált ekkor meg akartuk fogni de félt és harapott ekkor fogtunk egy botot oda tartottuk elé és megharapta a botot, ekkor tudtuk a kutyit megfogni. Betettük a csomagtartóba és már hívtam is a megadott számot. Eközbe haza értünk vele adtunk neki enni inni és próbáltuk elérni a gazdit. Egyszer csak a gazdi felhívott és zokogni kezdett mikor mondtam neki valószínű megtaláltuk Gizmót, nyugtattam hogy már jó helyen van és vigyázunk rá míg jönnek érte. A Hölgy fia és menye hívott hogy úton vannak, mikor ide értek Gizmót kicserélték kifutott a sarokbol és rohant a családtagokhoz. Örülök hogy meglett Gizmó, veszett el kutyám tudom mit érzett a gazdi. Gyors felépülést neki!"

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában