Bulvár-celeb

2023.09.20. 21:58

Szakított Szoboszlai Dominik és barátnője

Gyanús volt, hogy eltűntek a közös képek, a focista menedzsere most reagált a hírekre.

Forrás: Instagram

Az biztos, hogy Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni nem a nyilvánosság előtt élték az életüket eddig sem, de néhány közös kép akadt a különböző közösségi felületeken. Ám most már Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni Instagramján sincsenek közös fotók.

A korábban rendkívül tehetséges teniszezőnek tartott Gécsek Fannit először akkor hozták kapcsolatba a focistával, amikor 2020 decemberében a Salzburgtól Lipcsébe igazolt.

Az biztos, hogy akkor, amikor a magyar válogatott csapatkapitánya a Liverpoolba igazolt, az angol sajtó elkezdett Gécsek Fannival foglalkozni, akkor még együtt voltak.

A magyar válogatott és a Liverpool középpályása jelenleg a csütörtöki, LASK elleni Európa-liga-meccsre koncentrál, a Sportál megkeresésére menedzsere, Esterházy Mátyás reagált a szerda délutáni hírekre:

„Dominik magánélete eddig sem volt a kirakatban, ezután sem lesz. Fannival teljes békében úgy döntöttek, hogy különválnak. A jövőben nem kívánjuk ezt a médiában tovább kommentálni, kérem ennek tiszteletben tartását.”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában