Bulvár-celeb

2023.09.16. 17:11

Végre kiderül, hogy mennyire fáj artistának lenni (videó)

A Mediaworks stábja betekinthetett a Fővárosi Nagycirkusz kulisszái mögé, mielőtt szeptember 17-én, vasárnap véget ér a jelenleg futó Sztyeppe illata című előadás. A stáb artista karrierje után az újságírás felé fordult tagja pedig megragadva az alkalmat fellógatta kollégáját a cirkusz kupolájába.

MW

Forrás: Fővárosi Nagycirkusz

Fotó: Urbán Ádám

A sztyeppe illata című műsor, amely a vadregényes keleti sztyeppék mondákkal és gazdag történelmi hagyományokkal átitatott világába kalauzolja a nézőket, folyamatosan teltházzal futott a nyári szezonban. 

A szeptember 17-ei, 15 órakor kezdődő utolsó előadást a Mediaworks felületein élőben követhetik majd. Ennek apropóján pedig kollégáink betekintést nyerhettek az utolsó előadások egyikébe péntek délután – írta meg a borsonline.hu.

És ha már ott jártak, ki is próbálták az egyik leglátványosabb rekvizitet, a gurtnit. Természetesen nem csak úgy besétáltak a manézsba, a mutatványt komoly szervezőmunka előzte meg, és az tette lehetővé, hogy a stáb egyik tagja újságírói karrierje előtt artistaként dolgozott, többek között a Fővárosi Nagycirkuszban is. Az így létrejött baráti viszonyoknak köszönhetően a stábtagok bebocsátást nyertek közvetlenül a manézsba.

Hogy hogyan is zajlott a próbafolyamat, az a videóból kiderül:

Ne felejtsék, szeptember 17-én délután három órától még egyszer elrepíti önöket a Fővárosi Nagycirkusz a sztyeppék távoli, mégis ismerős világába. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában