Bulvár-celeb

2023.11.02. 10:05

Erre senki nem gondol: óriási fordulattal végződhet A Nagy Ő

Jákob Zoli a TV2 show-műsorának befejező részéről árult el egészen különleges részleteket.

Csütörtök este minden kiderül, Jákob Zoli meghozza az idei A Nagy Ő legfontosabb döntését, vagyis kiválasztja azt a lányt, akiben megtalálhatja az igaz szerelmet. Ki mást is kérdezhettünk volna a témában, mint a műsor főszereplőjét. Zoli a két döntős lányról is beszélt, akikről persze még senki sem tudhatja, hogy pontosan kik lesznek – írja a baon.hu.

– Az egyik lány inkább a külsejével fogott meg, aztán A Nagy Ő alatt kiderült, hogy a belső szépsége is megvan. Intelligens, ez kiderült a beszélgetések során. A másik lány viszont a lelkével fogott meg leginkább, de külsőre is tetszik 

– magyarázat választását a Nagy Ő.

A nagy döntéseket mindig nehéz meghozni, Zolinak pedig a saját magánéletéről, a szerelmi életéről kellett ezúttal egy nagyon fontos döntést meghoznia, amiről bevallotta, tényleg nem volt egyszerű.

– Nagyon nehéz volt már az utolsó négy lányt is kiválasztani. Nagyon hasonló kaliberű lányok voltak, már olyan szempontból, hogy helyesek is és sikeresek is, és mindegyikben van egy kis plusz – tette hozzá.

Jákob Zoli arról is beszélt, hogy mit keresett a műsorban.

– Az az érdekes benne, hogy teljesen különböző külsejű lányok maradtak bent a végén, és elsősorban nem is a külsőt kerestem. Inkább a belső tulajdonságaik voltak fontosak, tehát például hogy hogyan tudtam velük a randikon beszélgetni. Az is nagyon fontos volt, hogy mennyire érdeklődtek irántam – árulta el Zoli.

A Nagy Ő végső döntése kiderül a csütörtök esti adásból.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában