Bulvár-celeb

2024.05.19. 10:05

Lola elmondta az igazságot a babáról

Az énekesnő tisztázta a babával kapcsolatos híreszteléseket.

MW

Fotó: Instagram

Lola nevét sokan énekesnőként ismerhették meg először, az utóbbi években azonban műsorvezetőként is dolgozott. A Szerencse Szombat műsorvezetői posztját 4 év után nemrégiben hagyta ott, társa, Fehérvári Gábor Alfréd vagyis Freddie Instagramon búcsúzott tőle, a megható poszt egyik sora miatt pedig azonnal elindultak a pletykák.

Freddie ugyanis posztjában a jókívánságok mellett azt írta, hogy "vigyázz magadra, magatokra" - ezt pedig természetesen úgy is lehet érteni, hogy Lola anyai örömök elé néz. 

Lola a Borsnak elárulta az igazságot a babáról.

Egy nagyon kedves hölgy, illetve többen is hozzászóltak, hogy ez freudi elszólás és boldog babavárást kívánnak, de nem erről van szó. Mivel Freddie ismeri a páromat és csináltunk közös programokat, ez a mondat szerintem annak szólt, hogy örül annak, hogy boldog vagyok és vigyázzunk magunkra mi ketten – árulta el az énekesnő, aki azt is hozzátette, nem vár babát, nem terhes.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!