Krimi

2022.12.17. 15:57

Tragikus hétvége: két hatalmas karambol, két halott

Két ember életét nem tudták megmenteni.

Forrás: baon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Az M6-os autópályán péntek éjszaka történt egy emberéletet követelő hármas karambol. A sztráda Pécs felé vezető oldalán a 111-es kilométernél, Paks térségében ütközött össze három autó - írja a teol.hu.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint balesetről érkezett bejelentés 2022. december 16-án 18 óra 29 perc körüli időben az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint három autó ütközött össze. Egy középkorú házaspár autójának rohant hátulról egy másik autó, majd még egy kocsi is nekik ütközött.  A balesetben egy ember olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. 

 

Az 51 éves férfi és felesége nem volt bekötve, kirepültek a kocsiból. A férfi halt szörnyet a helyszínen, feleségét kórházba vitték, de ő sem élte túl a szörnyű balesetet.  

 

Negyed órával később is halálos baleset történt Paksnál. Egy férfi vontatott egy autót, megállt az úton a kocsik közé ment, amikor beléjük rohant egy figyelmetlen autós.

Hármas karambol az M6-os autópályán. Egy ember a helyszínen meghalt
Forrás: police.hu

Egy frontális karambolban is meghalt egy ember a 44-es főúton, a baleset Nyárlőrinc határában szombaton reggel történt - közölte a rendőrség.

A baon.hu azt írja, hogy Kecskemét felől haladt a fehér autó, amikor eddig ismeretlen okból frontálisan ütközött a szemből érkező kék színű autóval. A portál szerint a kék színű kocsit vezető lakiteleki férfit, az elsőként a helyszínre érkező kamionos próbálta újraéleszteni, majd a mentők folytatták, de ez sikertelen volt, ő a helyszínen életét vesztette. Két személyt a tűzoltók szabadítottak ki a járműből, a mentők három embert szállítottak kórházba.

A 44-es főúton is tragikus baleset történt.
Fotós: Donka Ferenc / Forrás: baon.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában