Krimi

2023.10.21. 03:00

Utolsó cseppig kilopták az üzemanyagot a tűzoltókocsiból

Pár napja tankolták tele, mert mindig készen kell állniuk, az autónak jó állapotban kell lennie, hiszen bármikor hívhatják őket - írták a dunaharaszti tűzoltók.

„Tegnap reggelre kilopták a telephelyen álló tűzoltóautónkból a gázolajat. Csaknem az utolsó cseppig. Lehetett volna lehetőségünk vonulni az 51-es úti balesethez, a létszámunk megvolt. Csak gázolaj nem” – írja a csütörtöki Facebook-bejegyzésében Molnár Péter, a Dunaharaszti Önkéntes Tűzoltóság oldalának kezelője.

Beszámolt arról is, hogy csak pár napja tankolták tele, mert mindig készen kell állniuk, az autónak jó állapotban kell lennie, hiszen bármikor hívhatják őket.

„Egy város segítségével, önkéntesek, vállalkozók, önkormányzati segítséggel, dolgos tűzoltók áldozatos munkájával éjjel-nappal szépítjük, építjük a tűzoltóságot, hogy segítsünk – majd valaki úgy gondolja, hogy ellopja az üzemanyagot. Egy olyan autóból, ami életeket, anyagi javakat igyekszik menteni nap mint nap. Elkeserítő és bosszantó. Így enyhén fogalmazva. Az anyagi kár legyen másodlagos.”

Megjegyezte, hogy kamerafelvétel is van, de azon csak egy alak látszik, szerinte ez alapján nem beazonosítható az elkövető - írja a magyarnemzet.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában