Új kezdet

2023.07.02. 08:22

Szoboszlai aláírt, a Chelsea elleni rangadón mutatkozhat be

A magyar sztárfocista szombaton hivatalosan is a Liverpool játékosa lett, edzőmérkőzések és tábor után rangadón mutatkozhat be tétmeccsen a csapat színeiben - értesült a Magyar Nemzet.

MW

Szoboszlai Dominik a Montenegró - Magyarország Európa-bajnoki selejtező mérkőzés után a Podgorica Városi Stadionban 2023. június 17-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Pénteken terjedt el a sajtóban a hír, hogy a Liverpool mindenben megegyezett Szoboszlai Dominik átigazolásáról, és kifizeti a magyar játékos 70 millió eurós kivásárlási árát a Lipcse csapatának. 

Hivatalos bejelentés a Liverpool részéről azóta nem érkezett, de az ügyben első számú, hiteles forrásnak számító Fabrizio Romano közzétette, hogy Szoboszlai szombaton sikeresen átesett a szokásos orvosi vizsgálaton, és már alá is írta a szerződését, amely 2028-ig köti Jürgen Klopp csapatához - írja a Magyar Nemzet.

A Liverpool vélhetően hamarosan hivatalosan is bemutatja Szoboszlait, aki a klub történetének harmadik legdrágább igazolása, korábban csak Virgil van Dijk (84,65 millió euró) és Darwin Núnez (80 millió) került több pénzbe az együttes igazolásai közül.

Az első hivatalos mérkőzés augusztus 11-én, a Premier League első fordulójában vár a csapatra, ekkor a Liverpool az egyik nagy rivális, az elmúlt idényben ugyancsak alul teljesítő Chelsea otthonába látogat. Szoboszlai tehát rangadón mutatkozhat be tétmeccsen a Liverpool színeiben.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában