Elsült a lába

2023.09.28. 09:28

Szoboszlai: ez a gólom a legszebbek közé mindenképpen odaillik (videó)

A Liverpool 3–1-re nyert az angol Ligakupában a másodosztályú Leicester City ellen, s ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe. Szoboszlai Dominik csereként állt be, és ő lőtte a kapuba a Vörösök második találatát. A magyar középpályás óriási bombagóljával szerezte meg 1–1-nél a vezetést.

MW

Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a Leicester City elleni angol Ligakupa-mérkőzésen a liverpooli Anfield Stadionban 2023. szeptember 27-én

Forrás: MTI/AP

Fotó: Jon Super

Szoboszlai találata nemcsak szépségdíjas, hanem rendkívül fontos is volt, hiszen azzal szerzett vezetést a Liverpool, amely ezután már nem is engedte ki az előnyt a kezéből – írja a Magyar Nemzet.

Amióta megérkeztem, állandóan így kezdünk, 1–0-s hátrányba kerülünk. De mindig jól reagálunk a helyzetre, bárki is van a pályán, bárki is áll be, mindig megszerezzük a győzelmet

mondta Szoboszlai a Liverpool klubmédiájának.

Szoboszlai Dominik bombagólja megnézhető minden kameraállásból:

De vajon hová sorolja Szoboszlai a mostani bombát, amely ráadásul az Anfield legendás lelátórésze, a Kop előtt született?

Nagyon különleges volt. Azt nem tudom, hogy ez volt-e a legszebb gólom, a magyar válogatottban szereztem az egyik legnagyszerűbbet, illetve a Salzburg színeiben is volt szép találatom, de a legszebbek közé mindenképpen ez is odaillik

– próbált rangsorolni a nehéz kérdésre Szoboszlai.

A magyar középpályás hangsúlyozta, hogy kiváló a Liverpool kerete, a tapasztalt és a fiatal játékosok is hozzátesznek a csapat eredményességéhez, s bár szeretne mindig a kezdőcsapat tagja lenni, ha csereként kap lehetőséget, akkor úgy próbál segíteni csapatán.

A teljes cikk ITT olvasható el. 

Szoboszlai szeret viccelődni a csapattársaival (videó)

Nemrég egy olyan videó került fel a TikTok közösségi oldalra, amelyen az látható, hogy Szoboszlai Dominik, a Liverpool júliusban igazolt játékosa egy fotózáson a csapattársait szórakoztatja – vette észre a Mandiner.

Úgy tűnik tehát, hogy Szoboszlai a hétköznapokban is jól beilleszkedett a Vörösök közé, és nemcsak a pályán kápráztatja el a szurkolókat és a sportembereket. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában