új remények

2017.07.20. 12:28

Roderick Duchatelet: Marad az új címer

Az Újpest FC klubtulajdonosa elmondta, hogy a döntést nem fogják megváltoztatni, és kitartanak az új címer mellett.

Forrás: nemzetisport.hu

Fotó: Török Attila

Duchatelet megjegyezte, nem ez az első alkalom, hogy drasztikus változáson ment keresztül a klub címere, és próbálják azt az utat követni, ami a filozófiájuknak megfelel. Mint kifejtette, a csapat Európa-ligát szeretne játszani, az arculatválasztás emiatt is fontos. A címer körül kialakult vitával kapcsolatban úgy látja, hogy különbséget kell tenni szurkolók és tüntetők között.

„A tüntetők erőszakosan nyilvánulnak meg, ezzel azokat a drukkereket, akik egyetértenek a címerváltoztatással, megfélemlíthetik, és távol tarthatják őket a mérkőzésektől…Nyitottak vagyunk arra, hogy párbeszédet folytassunk a szurkolókkal, de amíg erőszakos hangnemben lépnek fel, addig ennek nincs értelme” – közölte a tulajdonos.

A csapattal kapcsolatban elmondta, hogy tizenkét új játékos érkezett, köztük olyan minőségi futballisták, mint Litauszki Róbert és Simon Krisztián, majd hozzátette: az elmúlt időszak legerősebb Újpestje állt össze erre a szezonra.

(Borítókép: nemzetisport.hu / Török Attila)

Címkék#Újpest

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában