videó

2021.03.19. 13:36

12 hónap: új dallal ad reményt a nehéz időkben Miss Mood és Rico

A gyöngyösi származású Rico és Miss Mood ezúttal T.Danny-vel karöltve jelentkezett legújabb produkciójukkal. Dóri gyönyörű hangja és a két fiú ütős rapbetétei parázsként izzanak a dallamos zenei alapon.

Heol

Forrás: YouTube/ Rico

A fülbemászó dalszöveg a világban uralkodó bizonytalanságra reflektál és üzenetként szolgál, hogy sose adjuk fel a reményt – jellemzi az új dalt a Life.hu. Miss Mood a portál kérdésére elmondta, örök optimista emberként mindig is feladatának érezte, hogy pozitív energiát adjon át a zenén keresztül.

– Ezzel a dallal szeretnénk tartani a lelket az emberekben, és üzenni: nincsenek egyedül – tette hozzá az énekesnő.

Rico hozzátette: az elmúlt 12 hónap nehézségei nem csak őket, hanem az egész világot érintették. Most ez kívánkozott ki belőlük, ez a helyzet szülte a legújabb dalukat.

Mint megtudtuk: T.Danny két éve robbant be a zenei világba, több tízmilliós lejátszást generáló dalait pedig imádja a közönség. A pop-rap páros, vagyis Rico és Miss Mood már régi motorosok, a duó 2016-ban robbantotta fel a YouTube-ot és a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Vihar című remekkel, ami már több, mint 30 millió megtekintésnél jár. Szerzeményeiket nem csak a rajongók, hanem a szakma is imádja, de még közel sem fogytak ki az ötletekből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában