Exatlon

2021.03.18. 15:41

Dagad a botrány: Buzás Dorottyát vérig sértette az egri irodavezető

„Úgy csináltál, mintha fogyatékos lennék” – kiáltott Buzás Dorottya az Exatlon egri irodavezetőjére, Kővári Viktorra, aki azonnal a saját védelmére kelt.

Heol

Forrás: Exatlon Hungary

Arról, hogy Kővári Viktor és Buzás Dorottya kapcsolata az Exatlon Hungary során egyre szorosabbá vált már korábban többször is beszámoltunk. A versenyzők eddig végig egymás támaszai voltak, ám most úgy tűnik, veszélyben a barátságuk. A fiatal lány úgy kiakadt az irodavezető viselkedésén, hogy sírva vágta a fejéhez: „Úgy csináltál, mintha fogyatékos lennék!”

Buzás Dorottya a kameráknak kifejtette, jó érzés volt Viktornak és Szente Grétának elmondania az érzéseit, az utóbbi hetekben ugyanis nagyon nehezen viselte, amiért a csapata többször is megszólta a sok sírás miatt. Ez már hosszú ideje gyülemlett benne, s úgy érezte, ki kell adnia magából.

– Jobb volt, hogy ezeket elmondtam Grétának és Viktornak, de nem mondom, hogy maximálisan megkönnyebbültem – egészítette ki Dorottya.

Kővári Viktor hozzátette, számára is fontosa, hogy a hétfős csapatból mind a heten tiszta fejjel tudjanak kimenni a pályára. Úgy véli, ha egy-két emberben ott van a tüske vagy egy olyan negatív érzés, ami kihatással van arra, hogyan teljesít a pályán, az jelentheti akár az ő vesztét is.

– Ha fejben nem teszik rendbe ezeket a dolgokat, akkor lehet, hogy emiatt elveszítünk egy végjátékot, aminek pedig az a következménye, hogy Ákossal mennünk kell párbajozni – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában