reality

2021.03.03. 14:14

Dóri után Grétire is kivetette a hálóját az Exatlon egri irodavezetője (videó)

Buzás Dorottya után Kővári Viktor egy másik lány felé is elkezdett kacsintgatni az Exatlonban.

HEOL

Mint arról korábban már többször beszámoltunk, Kővári Viktor és Buzás Dorottya között különleges kapcsolat alakult ki a realityben. Úgy tűnik azonban, hogy az egri irodavezető egy másik lányt is kiszemelt magának. Erről beszélt legalábbis a műsorban Kőnig Anna és Ferenc Vivi, akik úgy vették észre, hogy Dóri után Gréti keltette fel az egri versenyző figyelmét, így a két lány pedig kíváncsian várja a további fejleményeket.

– A Dóri-féle száll el lett varrva, abból ugye nem lett semmi és most úgy tűnik, új vizek felé evezett – jegyezték meg a lányok nevetve, majd azt is elmondták – ugyancsak mosolyogva –, hogy Viktor egy igazi bikaként viselkedik a műsorban.

Megjegyezték azt is, hogy Viktor barátkozik, ismerkedik, és ezzel persze nincsen semmi baj. Grétinek azonban barátja van, úgyhogy Viktornak kevés az esélye, ha valóban komolyan gondolja szándékait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában