totem

2021.09.17. 10:44

Az egri bombázó nehezen engedi el Baronits Gábort, megszakad érte a szíve – Videó

Sokan sejtették eddig is, de most már bizonyíték is lehet arra, hogy Baronits Gábor és Oczella Eszter románca már korábban elkezdődött.

Heol

Forrás: TV2

Már korábban felröppentek a pletykák arról, hogy Baronits Gábor és Oczella Eszter között több lehet mint barátság, miután mind a ketten Görögországban ugyanazt a homokjárót bérelték ki még nyáron – emlékeztet a Borsonline. Mint írják: aztán jött a TV2 nagyszabású túlélő reality-jének, a Totemnek a sajtótájékoztatója még augusztusban, ahol már többen is arról faggatták a két fiatalt, hogy akkor tulajdonképpen mi is van köztük, de egyikük sem válaszolt egyértelműen.

Mint kiderült, a műsort tavasszal vették fel, most ezeket a képkockákat láthatja a néző a tévében és szépen kirajzolódik belőle: mi is történt a színész és a szépségkirálynő között. Az, hogy Gábornak bejön Eszter, már szinte a játék elején kiderült, elég csak visszaemlékezni azokra a pillanatokra, amikor a szépségkirálynőnek fájt a bokája, a színész pedig bekötötte, de még hosszan simogatta is utána a fájós testrészt.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A szerda esti adásban pedig – amikor Gábor kiesett – Eszter elmesélte egy hosszú monológban, hogy mennyire megrázta a színész távozása. Sírva mesélte el, hogy Gábor nélkül sem a nagy játékok, sem a kincskeresés nem sikerülhettek volna úgy, ahogy sikerültek, így vérzik a szíve, hogy el kell őt engednie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában