totem

2021.09.10. 18:46

Úrrá lett rajta a szorongás: sérülése után egy fához kötözték társai az egri bombázót

Bokasérülése után hagyta az egri Oczella Eszter, hogy társai kikötözzék egy fához a Totemben. Mindez nem várt nehézségeket okozott neki, élete legkellemetlenebb pillanatait élhette át a feladat során.

Heol

A Szarvasok csapatát erősítő Oczella Eszter komoly kihívás elé nézett nem sokkal azután, hogy csúnyán megsérült a bokája. Az egykori Miss Earth Hungary bevállalta, hogy a kincskeresés során a Bakonyban kikötözzék egy fához, ott kellett bekötött szemmel megvárnia a csapattársait. Bár ez elsőre nem tűnik túl megterhelő feladatnak, Esztert nagyon megviselte a dolog.

– Ahogy kikötöztek, rögtön azt kezdtem el magamnak mondogatni, hogy ez egy játék, úgy kell felfogni, semmi bajom nem eshet. De ahogy teltek a percek, egyre hosszabban, nem tudtam másra gondolni, csak arra, hogy ez nem játék. Úrrá kell lennem a félelmeimen. Nagyon nehéz volt, hogy nem éreztem az idő múlását és egyre kényelmetlenebb volt a sziklán ülni teljesen vakon, síri csendben. Nagyon izgultam – mondta a Borsnak Eszter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában