Celebfigyelő

2022.02.20. 20:00

5 híresség, 5 poszt - Ez történt ezen a héten celebjeinkkel

A megye hírességei ezen a héten sem hagyták magukra követőiket. Körülnéztünk, mi újság velük,

HEOL

Rákóczi Reni búcsúzott az Exaltontól

Forrás: Tv2

Heti celebfigyelőnkbe az Exatlontól könnyes búcsút vevő hatvani amazon Rákóczi Reni, szintén a műsorban szereplő egri származású Nagy Réka, és az Oczella testvérek kerültek be. Plusz egy ráadás híresség, aki Egerben töltötte a hétvégét.  Lássuk, mi történt Heves megye celebjeivel az elmúlt napokban!

Véget ért a játék

Rákóczi Reni hatalmas küzdött, mindig támogatta csapattarsásait, azonban most ő búcsúzott a játéktól. A Bajnok csapata tagjai közül többen a könnyeikkel küszködtek a játéknap végén.

Név rokonsággal viccelődtek

Nagy Dani a harmadik évad játékosa csatlakozott ismét az Exatlanhoz, a kék csapatot erősíti.  Monoki Lehel műsorvezető le is csapott az alkalomra és viccelődött, hogy Nagy Réka és Dani testvérek. 

Nagy Réka a Tündérszépek versenyükben is szerepelt, amire még te is jelentkezhetsz.

Edzés és fürdőzés

Oczella Eszter, egri származású modell Dubaiban tölti az idejét, a tengerparton készült fotón pedig megcsodálhatók formás idomai.

Testvére, Oczella Krisztina pedig otthon is végezhető gyakorlatot mutatott be a hát tökéletesítéséhez. 

Fotó a Balatonban

A gyöngyösi Farkas Franciska Instagram-oldalán osztott meg több a Balatonban készült fotót. Nem tudni most készültek-e a felvételek de, ha igen merész vállalkozás volt, minden tiszteletünk, hiszen csodás képek lettek. 

Egerben pihennek

Szigligeti Ivett modell pedig Egerben töltötte a hétvégét, legalábbis Instagram fotói erről árulkodnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában