Kritika

2022.05.09. 15:43

Kiakadtak a kommentelők Szabó Zsófi Mátrában készült fotóján

Szabó Zsófiék a Mátrában pihentek, amiről felvételek is készültek, az egyiket kicsit erősnek tartják a rajongói.

HEOL

Szabó Zsófi és párja Shane Tusup

Forrás: Tumbász Hédi/Nemzeti Sport

A műsorvezető Facebook és Instagram-oldalára is feltöltötte az egyik mátrafüredi hotel szaunájában készült fotót, melyen teljesen meztelen. A kommentelők szerint ez így, ilyen formában elfogadhatatlan. Legtöbben azt nehezményezték, hogy teljesen pucér, és egy ablak előtt ül, ahol mások  akár meg is láthatják.

– Kedves Zsófi! Félsz, hogy egy szép ruhában (esetleg hálóingben) nem kapsz elég figyelmet és elismerést? Nem vagyok sem maradi, sem prűd, de nem gondolom, hogy erre van szükség. Talán ismered a mondást: a kevesebb több – fogalmazott egy rajongó.

Tök jó meg szép a hely stb de miért kell meztelen képet kirakni? És nem vagyok féltékeny mielőtt még valaki azt hinné csak nem értem miért tartozik más emberekre egy nő meztelen teste – írta egy másik. 

– Valami hegymászó meglátja és a mélybe zuhan. Este majd nézem a híradót. Szabó Zsófi látványa miatt egy hegymászó megcsúszott a Mátrában – olvasható egy másik komment.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában