Celebmustra

2022.06.12. 19:55

5 híresség, 5 poszt - edzés, virág és óceán

Celebjeink ezen a héten sem bújtak el előlünk, mi pedig összegyűjtöttük, mi mindent csináltak.

HEOL

A Titánok

Forrás: Renáta Rákóczi sportolói oldal/Facebook

Kirobbanó formában

Oczella Eszter, egri származású modell Instagram-oldalán közölte, hogy sosem volt még ilyen jó formában annak ellenére, hogy nem edz keményebben és nem diétázik jobban.

Virággal a hajában

Oczella Krisztina, egri születésű modell megmutatta, hogy nemcsak keményen edző, belevaló nő, hanem a finomabb, nőiesebb vonal sem áll távol tőle. Instagram-oldalán hajában virággal készített fotót láthatunk, és ez igazán jól áll neki.

Titánokkal a bajnokságon

Rákóczi Reni, az Exatlon hatvani versenyzője tanítványaival részt vett a 27. Magyar Kickbox Világkupán, az itt készült, Instagram-oldalára feltett csoportképről pedig csak úgy sugárzik a jókedv.

Az óceán habjai közt

Gyarmati Panka, az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok magyar snowboardos az óceánról jelentkezett be Instagram-oldalára.

Futárszolgálat

Nagy Réka, egri születésű modell Instagram-oldalán hívja fel a figyelmet arra, hogy a népszerű drogéria már futárszolgálatot is indított, amelyet érdemes igénybe venni.

 

 

 

 

Címkék#celebmustra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában