Celebmustra

2022.07.10. 19:52

5 híresség, 5 poszt - aktív héten vannak túl celebjeink

Heves megye hírességei ezen a héten sem hagyták magukra követőiket. Körbenéztünk, kivel mi történt az elmúlt napokban.

HEOL

Rákóczi Reni (a képen jobb oldalt) egészen Kocsig utazott

Forrás: Rákóczi Reni/Facebook

Az Eszterházy Károly Katolikus egyetem irodavezetője, a korábbi Exatlon-játékos Kővári Viktor ezen a héten is sokat volt együtt kedvesével. Legutóbbi Instagram-bejegyzésében épp arról számolt be, mennyire jó érzés kirándulni egy kicsit borongósabb időben.

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok magyar snowboardos, Gyarmati Panka most egy vágott videót osztott meg követőivel az Instagramon. Ebben egyebek mellett a motiváció és a rendszeres testedzés fontosságára hívja fel a figyelmet.

Az egri születésű modell, Oczella Krisztina most nem az edzőteremből, hanem a partról jelentkezett be. Egészen pontosan Lisszabonból.

A korábbi Exatlon-versenyző, hatvani kickbox-világbajnok Rákóczi Reni pedig egészen Kocs községig utazott, hogy korábbi versenytársaival részt vegyen egy nemzetközi kocsitoló versenyen.

És végül az egri szépségkiránynő, az Exatlon korábbi műsorvezetője, Nagy Réka sem tétlenkedett: Instagram-bejegyzése szerint mentorként tevékenykedik a Miss Balatonon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában