Celebmustra

2022.10.30. 19:58

5 híresség, 5 poszt - Pihenés és pörgés is jellemzi celebjeink őszi napjait

Heves megye celebjei közül többen is a kikapcsolódást választották október utolsó hetére, de van akiben folyamatosan dúl az energia.

HEOL

Az egri születésű modell, Oczella Eszter ismét olimpiai pontszerző helyet tudhat magáénak. 
– Éééés ezzel újra bekerültem a top3 olimpiai pontszerző helyre, úgyhogy újra felcsillant a remény, hogy egy barátom születésnapját Las Vegasban ünnepeljük. Nincs megállás, ezt most már megcsináljuk - osztotta meg az örömhírt Eszter.

A domoszlói Road zenekar Veszprémbe csalogatja a rajongókat. 
– Tavaly is nagyszerűen szórakoztunk együtt! Idén november 11-én meg rádobunk még egy lapáttal - írták Instagram posztjukban.

A hatvani születésű énekesnő, Lola a Balatonnál pihente ki magát. – Itt valahogy az idő is másképp telik - osztotta meg gondolatait követőivel. 

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok magyar snowboardos, Gyarmati Panka Ausztriában kirándult ebben a gyönyörű őszi időben. 

Az egri kötődésű modellt, Nagy Rékát a Sztárban Sztár leszek című műsor reklámszüneteiben láthatjuk. Erre hívta fel a figyelmet egy hangulatos képpel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék#celebmustra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában