Színművészet

2022.11.16. 19:55

Babát tervez és újra felvette menyasszonyi ruháját az Elk*rtuk egri színésznője

Bánovits Vivianne ugyanazt a ruhát vette fel, amiben több, mint 3 éve férjhez ment az Egerben felnőtt színésznő.

HEOL

Bánovits Vivianne és férje, Orth Péter

Forrás: ripost.hu

"Fantasztikus érzés volt" – lelkendezett a Bors megkeresésére az Elk*rtuk, a Pappa Pia és Az énekesnő című filmek színésznője. "Ritkán adatik meg az embernek, hogy újra menyasszonyi ruhát öltsön, ráadásul ugyanazt, amiben korábban megházasodott. Három és fél éve volt az esküvőnk, de szerencsére még mindig rám jött a ruha."

Vivi elárulta, színész férjével, Orth Péterrel megfordult már a fejükben, hogy később majd megújítsák a fogadalmukat egy impozáns parti keretében - írta a Ripost.

Még friss ahhoz a házasságunk, de igazából pont ezért tartottam meg a ruhát, hogy majd tíz év múlva újra belebújhassak. Bár nem tudom, hogy akkor beleférek-e még - tette hozzá nevetve Vivi, aki nagyon figyel az alakjára és testi-lelki egészségére.

Vivi a családalapítási terveikbe is betekintést engedett:

"Szeretnénk majd egy kisbabát, de egyelőre csak tervben van. Nincs egy adott pillanat kitűzve. A munkám miatt kitolódott ez, hiszen színésznőként elég nehéz eltalálni, hogy mikor tudom kivenni azt a két-három év szülési szabadságot. Most nagyon sok jó felkérésem van, de már nem szeretném sokáig halogatni" – árulta el. "

Bánovits Vivianne Svédországban született 1990-ben, de gyermekkorát már Egerben töltötte. 2006-ban indult be színészi pályafutása, játszott az egri Gárdonyi Géza Színházban. Az országos ismertséget a Pillangó hozta meg neki, amit olyan filmek és sorozatok követtek, mint a Munkaügyek, a Tóth János, az 1945, a Pappa pia, az Egynyári kaland, a Drága örökösök, a Mintaapák, legutóbb pedig az Elk*rtuk, amiben főszerepet játszott.

A 31 éves Vivianne már férjes asszony, 2018-ban jegyezte el őt szerelme, a szintén színészként tevékenykedő Orth Péter, és már egy ideje házastársakként építik a közös jövőjüket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában