Celebmustra

2023.04.09. 19:51

5 hevesi híresség, 5 poszt - Celebjeink kirobbanó formában indították az áprilist

Ezúttal is összegyűjtöttük celebjeink legfontosabb mozzanatait. Lássuk, kivel mi történt a héten.

HEOL

Le sem tagadhatnák, hogy jól érezték magukat

Forrás: Kővári Viktor/Instagram

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem irodavezetője, az Exatlon Hungary korábbi játékosa, Kővári Viktor gyakran jár szebbnél szebb helyeken kedvesével, Viviennel. Most sem tettek másképp, egy kis kirándulás alkalmával ezúttal Slunj településre látogattak el, ahogy az kiderül Viktor Instagram-bejegyzéséből.

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok snowboardos, Gyarmati Panka sem hazudtolta meg magát, amikor az edzőteremből jelentkezett be. A követők legnagyobb örömére ezúttal egy videóval jelentkezett az Instagram-oldalán.

Az egri születésű modell, Oczella Krisztina is rendszeresen bemutatja a követőinek, hogy mennyire fontos számára az egészséges, sportos életmód. Az Instagramon most is az edzőteremből jelentkezett be, és mutatta meg kifogástalan alakját.

Az Exatlon Hungary korábbi műsorvazetője, az ugyancsak egri születésű modell, Nagy Réka a Sztrában Sztár döntőjéről posztolt egy képet az Instagram-oldalára, ahol épp Till Attillával együtt látható.

A hatvani születésű énekesnő, Lola pedig egy teraszos képpel jelentkezett. Mint a Facebookon írta, végre itt van a tavasz, s kihasználva a jó időt barátaival egyre gyakrabban látogatják a kiülős helyeket. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában