Szavazás

2023.04.07. 09:45

Három gyönyörű hevesi lány is küzd a Ms. influencer címért

Nem mindennapi célt tűztek ki maguk elé.

HEOL

Kovács Kinga bejutott a legjobbak közé

Forrás: miss_influencer_hun/Instagram

– Az Innowa Marketing Influencer csoport tagja vagyok és ott láttam meg a Miss Influencer Hungary tehetségkutatóra való felhívást - kezdte portálunknak a pétervásárai Kovács Kinga. 

Mint mondta, a jelentkezésnek három kritériuma volt: több, mint 10 ezer Instagram követő, 18 évet betöltött életkor és magyar állampolgárság. A jelentkezéshez továbbá képeket kellett feltölteniük magukról, majd várni, hogy bizonyos szempontok alapján elbírják azokat.

– Szerdán telefonon gratuláltak, hogy bekerültem a top 100 influenszerek közé és szeretettel várnak április 8-án Budapesten a DOJO-ban, ahol minden releváns, a versennyel kapcsolatos információ megosztanak velünk. Az esemény este 7 órakor kezdődik, majd következnek a nyitó beszédek, később pedig minden nevező kap egy borítékot, amiben kiderül melyik márkákkal fog kollaborálni az első kampányidőszakban. Állófogadással és egy welcome partyval tervezik a szervezők az esemény zárását - részletezte Kinga.

Hozzátette, április 5-én kikerültek a miss_influencer_hun Instagram oldalra a top 100 influenszer képei is. A középdöntőbe jutás is ezekhez a képekhez kapcsolódik, ugyanis két kategória alapján lehet továbbjutni:

  • Minél több szavazatnak kell érkeznie a kollaborációban posztolt képedre (1 like = 1 szavazat, 1 komment = 1 szavazat)
  • A szombaton delegálásra kerülő márkáknak gyártott tartalmak minősége, mennyisége és kreatív mivolta 

Április 22 -én a Tropicariumban egy sajtótájékoztató keretén belül bemutatják azokat a lányokat, akik bejutottak a top 50-be, majd május 5-7. között felkészítő tábor várja őket Mosonmagyaróváron. A finálét május 13-án rendezik meg Budapesten. A díjazás 5 millió forint és egy két személyes all inclusive út Dubaiba. 

Portálunk egyébként úgy értesült, hogy a verpeléti, Kasza Blanka és a gyöngyösi Molnár Miléna is bejutott a top 100 influencerei közé.

Molnár Miléna
Molnár Miléna
Forrás: miss_influencer_hun/Instagram

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában