Celebmustra

2023.05.14. 20:00

5 hevesi híresség, 5 poszt - Oczella Krisztina színpadon, míg mások fotózáson jártak

Lehengerlő formában vannak Heves megye leghíresebb lányai, egyszerűen imádja őket a kamera.

HEOL

Az egri születésű modell, Oczella Krisztina testvére nyomdokaiba lépett, ugyanis ő is megmérettette magát a testépítők egyik versenyén. Május 14-én, vasárnap lépett a színpadra a többi lánnyal együtt, ahol megszerezte kategóriájában a második helyet. Instagram oldalán megosztott egy linket is, ahol élőben lehetett végig követni az eseményeket.

A hatvani születésű énekesnő, Lola kedvét még a borús, esős időjárás sem vette el attól, hogy kamera elé álljon. Káprázatos, rózsaszín ruhában fotózták őt

A gyöngyösi influenszer, Molnár Miléna csodás, lovas fotózáson járt és a követőinek nagy örömére meg is osztotta annak eredményeit a közösségi médiában. Bejegyzéséhez csak annyit írt, nem tud választani a képek közül.

Az Exatlon Hungary korábbi műsorvezetője, az ugyancsak egri születésű modell, Nagy Réka nem tud hibázni. Úgy ragyog a fotózások alkalmával, mint egy igazi filmcsillag. 

Oczella Eszter is megmutatta követőinek eszméletlenül jó alakját, amiért persze rengeteget dolgozik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában