Sérülés a pályán

2023.05.24. 08:21

Zacher rohant Dzsudzsákhoz: olyat mondott neki, amit minden focista hallani akar

A Fradi és a Debrecen játszottak, amikor a második gól ünneplése közben elcsúszott a reklámtábláknál Dzsudzsák Balázs, ezt követően hordágyon hagyta el a pályát.

HEOL

Dr. Zacher Gábor nyugtatta a megsérült Dzsudzsák Balázst

Forrás: Metropol

Drága győzelmet aratott a Debrecen focicsapata a Ferencváros otthonában (3-1). A kapus Megyeri Balázs és a csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs is kórházban kötött ki - írta meg a Metropol. - Mindkettőjük ellátását dr. Zacher Gábor főorvos és mentős csapata intézte, a lehető legmagasabb színvonalon. Fiatalokat megszégyenítő sebességgel érkezett a földön fekvő debreceni kapushoz a hatvani kórház főorvosa, aki „szabadidejében” mentőzik, és természetesen rendszeresen biztosít a sporteseményeken, közelebbről a focimeccseken is.

- Követem a játékot, legalább annyira figyelek, mint az edzők – emlékezett vissza a Metropolnak Zacher doktor Megyeri Balázs esetére. - Azonnal indultunk, hiszen egy spontán, minden testi kontaktus nélküli összeesés bármilyen következménnyel is járhat. A kapus észnél volt, de látszott rajta, hogy nincs jól. Szédült, majd ismét lefeküdt a földre, akkor eldőlt, jöhet a hordágy, és indulás a mentővel a kórházba.

A Debrecen második, vezető gólját követően Dzsudzsák Balázs a góljukat ünnepelve rohant ki a pályáról, elcsúszott, eltörött a csuklója.

- Látszott, baj van, megint rohanhattam – mondta dr. Zacher Gábor a Metropolnak. - Egyébként mi nem nézőként, szurkolóként vagyunk kint a stadionokban, hanem mert bármelyik pillanatban segítenünk kell. Higgyék el, nekem teljesen mindegy volt, hogy zöld-fehérben vagy éppen pirosban fekszik valaki a földön, nekem segítenem kell. Szegény Balázs a csuklóját törte, miközben a mentő felé vittük, fogtam a sérült kezét és próbáltam nyugtatni. Mondtam neki, ha nincs komplikáció, hat hét gipsz kerül a kezére, de ettől még nyugodtan futkározhat, rúghatja a labdát, hiszen nem a lába sérült meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában