Gyászol

2023.05.20. 16:20

„Pokoli fájdalmat élek át” - mondta színésztársa tragikus haláláról a hatvani születésű művésznő

A Hatvanban született ismert színésznő, Pokorny Lia még mindig gyászolja Babicsek Bernátot.

HEOL

Pokorny Lia egy debreceni előadáson

Forrás: Czinege Melinda/Hajdú-Bihari Napló

Az elhunyt színész és Pokorny Lia hatvani szüeltésű színésznő nagyon közel álltak egymáshoz - írja az Origo. Mint ismert, Babicsek Bernát 2021. december 31-én tragikus körülmények közt hunyt el, solymári házában tűz ütött ki, s ő mindössze 41 évesen a lángok közt vesztette életét. 

- Pokoli fájdalmakat élek át, és közben, például Bernát halála után tudtam, hogy végig kell vinnem a közös előadásunkat, amiben ő harmonikán kísért, mert neki is nagyon-nagyon fontos volt. Őt elengedem, de ebben az előadásban tovább él. Ugyanakkor minden egyes idegszálam, porcikám és a szívem-lelkem azt érezte, hogy képtelen vagyok újra összerakni, mert hogy lesz az, hogy hallom a harmonikaszót, odanézek, de nem ő van ott...? Valahogy elviselhetetlen volt ennek a tudata is – mondta Pokorny Lia az Origonak.

A színésznő úgy érzi, abban, hogy az előadást újra össze tudta rakni, elhunyt barátja is segített odaátról - tudta meg az Origo.

Pokorny Lia már elvesztette más szerettét is: korábbi párja, Huszár Zsolt színművész egy biciklibalesetben hunyt el, és a színésznő ezt is igen nehezen viselte az Origo cikke szerint. A színásznő azonban úgy véli, vannak olyan helyzetek, amikor nem szabad összeomlani, mert azzal káoszt teremtünk magunk körül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában