House zene

2023.05.02. 21:09

Újra alkotott a novaji lemezlovas, akinek a dalait a világ legnagyobb fesztiváljain is hallhatjuk

Világhírű dj-k pörgetik a producer zenéit, így azok a leghíresebb szabadtéri rendezvényeken düböröghetnek. Most új alkotással rukkolt elő a tengerentúlon is elismert művész.

HEOL

Maddow

Forrás: Maddow/Facebook

Kis Richárd, művésznevén Maddow a rengeteg munkája mellett portálunknak annyit elárult, hogy a legújabb zenéje a Soul címet kapta és a horvát származású, Los Angelesben élő, illetve turnézó Matroda kiadójánál, a Terminal Undergroundon jelent meg április 28-án. Magyarországon pár nappal később vált elérhetővé a rajongók számára egyebek között a legnagyobb videómegosztó portálon is.

Magyarország egyik legsikeresebb lemezlovasa felhívta a figyelmet, hogy állandó rezidenciát kapott az egyik legjobb vidéki klubban, a miskolci Helynekemben. Ez azt jelenti, hogy havonta egyszer Maddow csap óriási bulit a neves szórakozóhelyen.

A novaji producerrel készített interjúnkból az is kiderül, hogy az eredetileg gépészmérnöknek készült Maddow mikor és milyen indíttatásból fordult a zene felé.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában