Celebmustra

2023.06.04. 20:01

5 hevesi híresség, 5 poszt - tuti fogyókúrás recept Oczella Krisztitől, koncert előtti parti Kozsotól + videók

Folyamatosan pörögnek szűkebb hazánk hírességei és szerencsére mindig megmutatják épp hol és mivel foglalatoskodnak. Így nem marad le senki életük legapróbb pillanatairól sem.

HEOL

Az egri születésű modell, Oczella Krisztina ismét egy remek, egyben egészséges recepttel lepte meg követőit az Instagramon. Elég gusztának tűnik és valószínűleg az íze is mennyei.

Krisztina testvére, Eszter az egyik “legalábecsültebb” gyakorlatot mutatta meg a rajongóinak. Kiemelte, ha jól csinálja az ember és ráérez, biztos a siker. Azért annak, aki olyan fantasztikus eredményeket ér el a testépítésben, mint Eszter, érdemes megfogadni a tanácsait.

A domoszlói Road zenekar kávészünetet tartott, persze itt sem tudták elengedni a munkát.

A gyöngyösi tyúkkedvelő influenszer, Molnár Miléna nem találta a megfelelő fotót.

– Nincs egy értelmes kép sem a telómon, de ameddig szerkesztem az új tiktok videót a tyúkokról, gondoltam posztolok egy ilyet - írta bejegyzéséhez.

Az egri születésű Kozso folyamatosan fellépésekre jár, legutóbb például annyira jól sikerült a buli, hogy még delfinek is úsztak a közönség soraiban Szegeden.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában