Imádja a közönség

2023.06.03. 21:15

Delfinek úsztak az őrületben Kozso koncertjén + videók

A hazai közönség mind a napig oda van Kozsoért, így valószínűleg kedveskedni akartak a zenésznek, aki köztudottan rajong ezekért az állatokért.

HEOL

Az egri születésű Kozso nem rejti véka alá mennyire szereti a delfineket, többször is hangoztatta ezt a tényt különféle műsorokban, legutóbb például Hajdú Péternek beszélt erről. A Frizbi felvételén is szóba hozta azokat a bizonyos balatoni delfineket, melyeket az előadó 2017-es, TV2-nek adott interjújában részletezett

Kozso nemcsak emlékezett az azóta mémmé lett mondataira, de el is magyarázta, hogy pontosan miért mondta, hogy a magyar tengerben élnek ilyen állatok, írja a Bors.

A minap Szegeden lépett színpadra a "szomorú szamuráj", akit valószínűleg felvidított a közönség soraiban "úszkáló", felfújható delfinszerű akármi.

– Szeged DeJaVu - ahol delfinek úsztak az őrületben, akkora hatalmas nagy bulit csináltunk! Ti és Én - írta bejegyzésében a zenész.

Kozso a napokban ismét a hírportálok célpontjává vált. Kiderült, kamu luxusórát villantott, miközben arról beszélt, milliókat keres a festményeivel.

Még több Kozsoért kattints ide

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában