Problémák

2023.06.28. 08:20

Hatalmas pocakot villantott Oczella Eszter

Nem csak a tökéletes oldalát mutatja meg.

HEOL

Az egri testépítő modell Oczella Eszter őszintén beszél problémáiról a követőinek. Nem csak a tökéletes pillanatait mutatja meg, ezért is vált sokak példaképévé.

– Bizony, kellett azért pár nap, hogy elhatározzam magam, és megosszam veletek ezt a képet. De úgy voltam vele, szeretném ha látnátok, hogy én sem vagyok mindig top formában, sőt! Én sem érzem magam mindig 110 százalékosan a bőrömben, engem is érnek kisebb-nagyobb egészségügyi problémák. Így történt ez pár héttel ezelőtt is - adta hírül Eszter az Instagramon.

Mint írta, szinte minden napjára a bal oldali képen látható állapot volt a jellemző, mindentől égett a gyomra, és a nap végére óriási méretet öltött.

– A két kép között pár nap különbség van, súlyban pedig teljesen ugyanannyi vagyok itt is, ott is. A nagylaborom eredménye tökéletes volt, a hasi ultrahang után pedig azt mondta a doktor úr, olyanok a belső szerveim, hogy mutogatni kéne őket - fogalmazott Eszter.

Kiemelte, tudja, hogy rengetegen (főleg hölgyek) küzdenek ilyen és ehhez hasonló problémával. 

– Nálam hála Istennek, és annak, hogy nem vettem félvállról a problémát, 2-3 hét után szinte teljesen megszűnt minden tünet. Szeretnék pár dolgot megosztani veletek, ami nekem segített és jelenleg is segít. Viszont! Nagyon fontos megjegyezni, hogyha a panaszok több hónapja, esetleg éve (!!) fennállnak, mindenképp keressetek fel orvost, ha lehet belgyógyászt, gasztroenterológust.

A gyönyörű modell további képeken megmutatta, mik azok a dolgok, amik nála beváltak, és jelentős változást hoztak.

Eszter a napokban egyébként ismét végig sétálhatott a Miss World Hungary kifutóján

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában