Úúúristen!

2023.06.29. 21:50

Videón üzent a VALMAR duó az egri rajongóknak

Azt ígérik lerombolják a helyet, akkora buli lesz.

HEOL

Valkusz Milán és Marics Peti már nagyon várják az egri fellépésüket

Forrás: Nagy Zoltán

Teljes zenekarral érkezik a Bolyki-Völgy Nagyszínpadára a Valmar Duo, azaz Marics Peti és Valkusz Milán. Az ország egyik legismertebb és leghallgatottabb formációja a csapat, rengeteg díjjal és elismeréssel a hátuk mögött nem beszélve a több százmilliós megtekintésről. Olyan slágereket írtak, mint az "Úristen" Szikora Robival, "Éget a nap", és a "Visz a vérem".  Mint ahogy azt az esemény Facebook-oldaláról megtudhattuk, 1 órás lesz, és este 9-től lesz a kapunyitás. A fiúk üzentek is az egri közönségnek videó formájában, amiben elmondják azt is, hogy nagyon szeretik a helyszínt. 

Mint ahogy azt a bors.hu is megírta, Marics Peti a Budapest Parkos koncertjükön eltörte a lábát. Ezt követően az énekes azt tette közzé az Instagram-oldalán, hogy egy hét pihenő után folytatja a nyári koncerteket járógipszben, így aggodalomra semmi oka a rajongóknak. Egerben is fel fognak lépni. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában