Bulvár, celeb

2023.07.11. 18:35

Bunyós Pityu üzent a kápolnai macskaárvaháznak, Kiss Norbinak

Vajna Tímea, Bunyós Pityu és sok más híresség is járt már a Macskaárvaház alapítványnál.

Szabadi Martina Laura

Vajna Tamea és Bunyós Pityu az árvaháznál

Fotó: Macskaárvaház Alapítrvány

Számos magyar bajnoki cím, a nehézsúlyú bokszolók világranglistáján megszerzett nyolcadik hely, sokszáz győztes mecs, részvétel a Barcelonai Olimpián, sikeres edzői karrier, és számos, a mulatós zenei műfajban szerzett aranylemez után, Szikora István erdőgazda lett Nógrád Vármegyében. Mivel a legendásan természet és állatszerető sportoló-énekes kezdetektől támogatja Kiss Norbi világ és Európa bajnok autóversenyző kápolnai Macskaárvaházát, erdőgazdává válása alkalmából most vicces üzenetet küldött, amelyben egyrészt segítséget kér, másrészt segítséget ajánl.

Mint Bunyós Pityu Norbinak írott levelében fogalmaz: komoly erdőgazdaként immáron szeretne komolyan bekapcsolódni Kiss Norbi évekkel ezelőtt meghirdetett kápolnai faültetési, természet és állatvédelmi programjába, csak míg Norbi Európa bajnoki futamgyőzelmei után ültet egy-egy fát, Pityu egyelőre nem tudja mi tévő legyen. 

Ahogy portálunknak is fogalmaz: 

– Tisztában vagyok azzal, hogy valami jeles számhoz kellene kötni a Macskaárvaház közösségi erdőjében elültetett fák számát, hiszen annak van üzenet és reklámértéke, csak nem tudom pontosan mihez is kössem. Gondoltam arra, hogy én is a győztes bokszmecccseim számának megfelelő darab fát ültetek, de annyi egész Kápolnán nem férne el, még akkor sem, ha csak a kiütéses győzelmeket számolom, mert még abból is sok száz -  meséli mosolyogva, és hozzátéve: azt meg nem szeretné, ha az az olimpiai részvételeivel azonos darab fát ültetne, hiszen "csak egyetlen egyszer, a Barcelonai Olimpián vívtam ki a részvétel lehetőségét, igaz, nehézsúlyú magyar ökölvívó sajnos azóta sem járt olimpián – fogalmazott.

– Van még egy szám, amire nagyon büszke vagyok, ez pedig nem más, mint a 8, vagyis a nyolcadik helyem, amit a nehézsúlyú bokszolók világ ranglistáján kaptam a nemzetközi szakértőktől, de ennél azért több fával szeretném gyarapítani a Macskarvaházat – fogalmaz. 

Bunyós Pityu ezért úgy döntött: mivel idén 60 éves, hatvan darab, méhecskebarát fával, és ráadásként, ugyanennyi madárbarát cserjével ajándékozza meg Kiss Norbi Kápolnai Macskaárvaház, hiszen Norbival együtt ő is azt vallja: aki fát ültet, állatot ment. 

– A környezetem szerint annyira jól tartom magam, hogy a koromból nyugodtan letagadhatnék - legalább egy évet, de természetesen hamarosan érkezik a hatvan darab fa – ígéri.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában